Notebook and Pen
REVIEWS

wat anderen zeggen

Two Pens

"Ik leerde Megan kennen via de podcast en koos heel bewust voor haar als coach. Omwille van de afstand deden we een groot deel van het traject online, maar dit ging heel vlot. Ik ben ontwikkeld als mens, en zeker als werknemer. Ik maak veel bewuster keuzes volgens mijn waarden. Ik raad Megan absoluut als coach aan."

— Anneleen V.

Loopbaan- & Talentcoaching

"Ik was even de weg kwijt in mijn professionele carrière, jij was even de gids die ik nodig had om hier alles terug op rij te krijgen. De nodige inzichten kwamen en hopelijk de wind naar de juiste richting nu... bedankt voor je hulp, bedankt voor je luisterend oor, bedankt voor alles!"

— Sara S.

Loopbaan- & Talentcoaching

"Ik kwam bij Megan met een dilemma vanop mijn werk, waarbij ik zelf in cirkels bleef draaien en dus niet uit geraakte.

Tijdens de coaching ging zij dieper in op dat mentale vraagstuk en liet ze me zelf ontdekken waar het schoentje knelde. Door er samen een oefening rond te doen, besefte ik wat ik kon doen om mijn dilemma op te lossen en ervaarde ik vooral wat mij tot dan had tegen gehouden.

Megan zorgde ervoor dat ik snel tot inzicht kwam en me ook sterker voelde om met het probleem om te gaan. Ik voel me veel zelfverzekerder in mijn job!"

— Eef G.

Loopbaancoaching

"Het inzicht dat ik gekregen heb in mijn kerntalenten heeft mijn ogen doen opengaan. Momenteel heb ik niet de job waarin ik mijn creatieve talenten kwijt kan. Met veel goede moed ben ik nu dus op zoek naar een job, waar ik ook energie van krijg!"

— Anja B.

Loopbaan- & Talentcoaching