top of page
Notebook and Pen
REVIEWS

wat anderen zeggen

Two Pens

"Door een nieuwe wending in mijn professionele carrière trad ik uit mijn comfortzone, wat zorgde voor een golf van onzekerheid en faalangst. De drang om het goed te willen doen en de angst om niet te slagen. Perfectionismecoaching heeft mij geleerd om hier mee te leren omgaan en heeft mij ook geleerd dat een groot stuk van mijn bezorgdheden gebaseerd zijn op indrukken en insinuaties maar geen feiten. Kortom zorgen maken voor niets. Vervolgens hebben we ook de kerntalentenanalyse mee opgenomen in mijn traject. De blauwdruk van wie "ik" ben...geweldig...deze analyse vertelde mij precies wie ik ben. Wat zijn mijn kerntalenten en hoe pas ik deze het best toe in het dagelijkse leven. Wat zijn mijn energiegevers en energievreters. Confronterend maar ook bevestigend, opluchtend en gewoon leuk om te lezen wie ik ben. Bevestiging van wat je deels wel weet...of waar je toch niet helemaal zeker van bent...kortom fantastisch! Dit gaat mij nog vaak helpen zowel op privé als op professioneel vlak. Thanks Megan!"

— Stijn L.

Sales Manager

Perfectionismecoaching

Talentcoaching

"Het traject heeft me echt super hard geholpen met mezelf te vinden. Ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren en mijn perfectionisme los te laten. Ik laat de controle gaan en geniet oprecht van elk moment. Mijn leven is zoveel mooier geworden en raad iedereen het zeker aan!"

— Pauline B.

studente

Perfectionismecoaching

"Megan is een coach bij wie je volledig jezelf kan zijn. Ze heeft mij met haar perfectionismecoaching geholpen om door de bomen het bos weer te zien en slaagt er als coach in om iets ‘zweverigs en ongekends’ te vertalen naar een down-to-earth aanpak die zijn vruchten afwerpt. Iets wat ik als rationele persoon nodig heb.

 

Haar perfectionismecoaching heeft mijn leven veranderd. Ik heb na 3 jaar eindelijk ontslag durven nemen van een job waar ik al jaren ongelukkig rond liep. Door de verschillende delen van mezelf te leren kennen, heb ik eindelijk de knoop durven doorhakken.

 

Ik merk ook dat ik steeds zachter ben naar mezelf toe. En dat maakt dat er ruimte ontstaat voor meer creativiteit en meer dingen die mij gelukkig maken. Ik durf nu meer springen en vertrouwen. Ik durf meer mezelf zijn en daar trots op zijn.

 

De teugels die ik voorheen strak in handen had, laat ik beetje bij beetje los. Maar het blijft een work in progress. Ik blijf de tools uit de coaching toepassen.

 

Als je mij vraagt of dat ik Megan haar perfectionismecoaching zou aanraden? Wel, dan krijg je van mij een dikke vette ja!"

— Jessica D.

Perfectionismecoaching

"Megan is een bijzonder goede coach. Ze is een super fijne dame waar je je direct goed bij voelt en dat is erg belangrijk

 want je legt bij haar tenslotte wel je ziel bloot. Je leert jezelf beter kennen en ze geeft praktische tips hoe je met bepaalde zaken beter kan omgaan. Mij heeft het zeker en vast geholpen en ik kan haar aan iedereen ten zeerste aanraden."

— Ilse Pepermans
Comp & Ben/HRIS Manager

Perfectionismecoaching

"Ergens begin 2021... Na een zeer turbulent jaar leek het alsof ik in een rollercoaster was beland waar geen einde aan leek te komen. Ik begon aan alles en iedereen te twijfelen, vooral aan mezelf. Ik had eindelijk de job waar ik van droomde (dacht ik) en toch voelde het niet goed. Ik legde de lat voor mezelf steeds hoger en werd steeds onzekerder als ik bij anderen bevestiging zocht maar niet kreeg. En toen belde ik met Megan. Ik deed mijn verhaal en ze kwam al snel tot de vaststelling dat er een behoorlijke perfectionist in mij schuilde, ook al was ik er steeds van overtuigd dat ik de nonchalance in hoogsteigen persoon ben.

 

Ze stelde voor om te starten met perfectionismecoaching en we legden meteen de eerste afspraak vast. Nog voor we eraan begonnen, wist ik dat ik bij Megan in de beste handen was. Ze stelde mij op mijn gemak, reikte meteen een aantal bruikbare 'handvaten' aan waarmee ik onmiddellijk aan de slag kon en al heel snel vond ik terug de rust in mezelf. Enkele maanden later sta ik opnieuw veel steviger in mijn schoenen, dankzij de coaching bij Megan. En als ik toch nog eens een moeilijk moment heb, ga ik even stil zitten, denk ik aan onze coaching sessies, en kom ik weer helemaal tot mezelf. Dus lieve Megan, duizend keer bedankt voor zoveel inzichten en voor de nieuwe kijk op mezelf!"

— Caroline D.

Perfectionismecoaching

"De coaching van Megan heeft echt enorm veel verschil voor mij gemaakt. Door haar sta ik mentaal sterker in het leven en kan ik mijn grenzen aangeven. Ik heb geleerd om te doen wat goed voor me is (en niet voor iemand anders).

 

Megan zelf is een superfijn persoon waar je echt jezelf bij kan zijn. Ze accepteert je echt voor wie je bent en dat schept meteen een vertrouwensband.

 

Als je nog twijfelt om bij Megan coaching te volgen, dan zou ik zeggen: 'Ga er gewoon voor! Je gaat er sowieso geen spijt van krijgen!'"

— Karo Lambregts

Virtual Assistant/ondernemer bij Funadmin

Perfectionismecoaching

Studio Content - Funadmin-18.webp
Working

"Megan is een topcoach! Ongelooflijk resultaat heb ik met het perfectionismetraject behaald. Bij aanvang van de coaching wist ik niet of dit voor mij de oplossing ging zijn, maar door me open te stellen en het traject te doorlopen, voelde ik mezelf veranderen. Nooit gedacht dat ik op enkele maanden tijd mijn zelfbeeld en -waardering weer kon terugvinden. Deze benadering heeft me zeer veel inzicht in mijn persoonlijkheid gegeven. En dat perfectionisme heeft eindelijk weer een realistische vorm aangenomen!

Ik ben onder de indruk van de coaching sessies die we samen hadden. Jij voelde precies aan welke wending er wanneer nodig was. Ik heb zoveel over mezelf geleerd! Een blijvende verandering :-)

Dankjewel, Megan!"

— Tina B.

Perfectionismecoaching

"Ik liep al een tijdje rond met het probleem dat ik van tijd tot tijd 'blokkeerde' omdat ik de lat te hoog legde voor mezelf. Mijn omgeving zag het vaak sneller dan ikzelf, wat mij enorm frustreerde. Op mijn werk begon het mij ook meer parten te spelen waarop ik besliste om deze coaching te volgen. Nu, na de coaching, kan ik zeggen dat ik voordien mezelf kwijt was. Ik leefde naar anderen hun (naar mijn inschatting) verwachtingen en hield niet meer rekening met mezelf waardoor ik van tijd tot tijd 'blokkeerde'. Ik kan met trots zeggen dat ik mezelf opnieuw 'ontdekt' heb met de hulp van Megan. Ik heb terug zicht op mijn waarden, normen en mijn mogelijk obstakels. De kerntalenten helpen me om stressvolle of energiezuigende situaties 'voor te bereiden' of er ontspannender te ondergaan. Ik zou het traject zo opnieuw doen!"

— Lisa C.

Perfectionismecoaching

Talentcoaching

"Megan heeft me met haar perfectionismecoaching enorm vooruit geholpen. Ze heeft me vele tips en inzichten gegeven om bepaalde zaken op een andere manier te bekijken en bepaalde dingen aan te pakken of uit te spreken dat ik hiervoor niet gedurfd zou hebben. Tijdens de sessies kon ik volledig mezelf zijn en werd ik geholpen indien ik even vast zat. Na de sessies had ik steeds een nieuwe boost om er terug tegenaan te gaan. In verschillende dagelijkse handelingen merk ik dat de coaching haar vruchten heeft afgeworpen. Het heeft mij goede tools gegeven waar ik in de toekomst ook steeds op terug kan vallen. Ik ben dan ook zeer blij dat ik dit coachingtraject gevolgd heb, bedankt hiervoor!

"

— Catharina M.

Perfectionismecoaching

"De perfectionismecoaching was voor mij een echte eye-opener. De te hoge verwachtingen die ik mezelf aanmat, maar die eigenlijk telkens in functie stonden van anderen waren zo'n deel van mezelf waardoor ik niet wist of ik hier ooit nog uit kon. Startende van de root cause, en met behulp van praktische tools, heeft Megan me mee op weg weten te helpen naar meer eigenwaarde. Megan gaf mij vanaf het eerste kennismakingsgesprek meteen een veilig gevoel, en door het gebruik van praktische tools kon ik snel ook zelf mijn eigen vooruitgang zien."

— Joanna A.

Perfectionismecoaching

"Tijdens de sessies leer je echt stil te staan bij wie je bent en waarom je op bepaalde manieren reageert. Daardoor ga je je na enige tijd bewuster worden van je eigen gedachten en gevoelens en die van anderen. Ik heb hier alleen maar positieve ervaringen mee."

— Liesbeth D.

Perfectionismecoaching

Laptop

"Ik zou de coaching aan iedereen aanbevelen. De coaching heeft me veel inzichten gegeven en concrete handvaten om mee aan de slag te gaan. Ik heb er meer aan gehad dan aan mijn therapie bij de psycholoog. Omdat ik ver van de praktijk woon koos ik ervoor om de sessies online te volgen. Dit verliep erg vlot."

— Sabine N.
Maatschappelijk Assistent

Perfectionismecoaching

Working

"Ik ben gestart met een klein hartje en wat hoop dat dit traject me zou helpen om minder druk bij mezelf te leggen. Het resultaat na een paar sessies is verbijsterend. Nooit gedacht dat dit kon... ik voel me een stuk zelfverzekerder en heb handvaten naar de toekomst toe."

— Jolien L.

Perfectionismecoaching

"Als zelfstandige speelde mijn aangeleerd perfectionisme me dagelijks parten. Ik ervoer hierdoor veel stress en wist zelf niet hoe ik hiermee kon omgaan. Op de duur begon ik ook aan mezelf te twijfelen. Dankzij Megan heb ik nu een duidelijk zicht op mijn kerntalenten en waarden en kan ik deze dan ook gepast inzetten in mijn job. Megan reikte mij de handvaten aan welke ik nodig had om mijn perfectionisme en de stress hanteerbaar te maken. Ik sta nu veel positiever, rustiger en gelukkiger in het leven."

— Elke V.

Perfectionismecoaching

Talentcoaching

"Het coachingtraject heeft me geholpen de focus te leggen op de juiste dingen. De kerntalentenanalyse was een echte eye-opener en hielp me te verklaren waarom ik in mijn job tot een burnout was gekomen. Dit inzicht heeft me de moed en argumenten gegeven om binnen de firma voor een nieuwe functie te gaan, waar ik nu sinds enkele weken mee gestart ben. De sessies gingen er heel ontspannen aan toe en ik had het gevoel begrepen te worden, wat aanvaarden van tips alleen ten goede komt!"

— Bart Roelants

Project Manager

Perfectionismecoaching

Talentcoaching

"Megan heeft me heel erg geholpen om terug te vertrouwen op wie ik ben en wat ik wil. Ik heb terug veel meer vertrouwen in mezelf gekregen, op het werk, maar ook thuis. Ik heb ook geleerd veel meer voor mezelf op te komen en voor mezelf te zorgen. Zeer belangrijk ;-)"

— Inge S.
Clinical Trial Manager

Perfectionismecoaching

"Inzicht gekregen in mijn talenten en perfectionisme en dat op 53 jaar. Jammer dat ik het traject niet vroeger volgde. Ik kom er alleszins zelfbewuster uit."

— Carine D.

Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger

Perfectionismecoaching

Talentcoaching

Typewriter

"Ik had last van perfectionisme en vooral met uitstelgedrag door mijn perfectionisme (beide in mijn werk en in mijn privé). Ik versta nu waarom ik dit doe en ik heb goede tools gekregen om het aan te pakken. Ik zie al echt verschil in mijn uitstelgedrag."

— Marianne M.

IT-consultant

Perfectionismecoaching

"Ik klopte bij Megan aan tijdens mijn burn-out. De kerntalentenanalyse werkte bevrijdend en leverde inzichten op die mee verklaarden waarom ik mijn burn-out opliep. Megan coachte me deskundig door dit traject dat voor mij echt waardevol was."

— Ilse D.

Team Leader

Perfectionismecoaching

Talentcoaching

bottom of page