top of page
Notebook and Pen
REVIEWS

wat anderen zeggen

"Door een nieuwe wending in mijn professionele carrière trad ik uit mijn comfortzone, wat zorgde voor een golf van onzekerheid en faalangst. De drang om het goed te willen doen en de angst om niet te slagen. Perfectionismecoaching heeft mij geleerd om hier mee te leren omgaan en heeft mij ook geleerd dat een groot stuk van mijn bezorgdheden gebaseerd zijn op indrukken en insinuaties maar geen feiten. Kortom zorgen maken voor niets. Vervolgens hebben we ook de kerntalentenanalyse mee opgenomen in mijn traject. De blauwdruk van wie "ik" ben...geweldig...deze analyse vertelde mij precies wie ik ben. Wat zijn mijn kerntalenten en hoe pas ik deze het best toe in het dagelijkse leven. Wat zijn mijn energiegevers en energievreters. Confronterend maar ook bevestigend, opluchtend en gewoon leuk om te lezen wie ik ben. Bevestiging van wat je deels wel weet...of waar je toch niet helemaal zeker van bent...kortom fantastisch! Dit gaat mij nog vaak helpen zowel op privé als op professioneel vlak. Thanks Megan!"

— Stijn L.

Sales Manager

Talent- & Perfectionismecoaching

Two Pens

"De talentcoaching was/is van onschatbare waarde voor mij. Niet alleen is het een heel fijn en aangenaam proces, de coaching brengt tot ZO VEEL inzichten. Ik snap mezelf, mijn (professionele) keuzes en mijn omgeving. Ik weet waar ik naartoe kan gaan en waar ik op moet letten om een burn-out (waar ik gevoelig voor ben) te voorkomen. Het is nog maar een aantal weken geleden, en de coaching heeft mijn leven al veranderd."

— Muriël Booms

ondernemer

Talentcoaching

"De kerntalentenanalyse is een zeer praktisch en nuttige gids om jezelf beter te verstaan en bewust keuzes te maken in het leven."

— Björn Houtmeyers

Business Analist

Talentcoaching

"Ik was even de weg kwijt in mijn professionele carrière, jij was even de gids die ik nodig had om hier alles terug op rij te krijgen. De nodige inzichten kwamen en hopelijk de wind naar de juiste richting nu... bedankt voor je hulp, bedankt voor je luisterend oor, bedankt voor alles!"

— Sara S.

Talent- & Loopbaancoaching

"Ken je dat “aha” gevoel wanneer alle puzzelstukjes ineens op zijn plaats vallen? Dat het plots allemaal duidelijk wordt? Wel dat is exact het gevoel dat ik had na de talentcoaching bij Megan. Ik begrijp nu veel beter waarom ik tijdens mijn studieloopbaan bepaalde (op het eerste zicht onsamenhangende) keuzes gemaakt hebt, waarom bepaalde jobs in het verleden gewoon "niet juist" aanvoelden ondanks dat ik er wel goed in was, of waarom ik na bepaalde activiteiten vol energie of helemaal "leeg" thuiskom. It all makes sense now :).

 

En niet alleen naar het verleden toe zijn mij veel zaken duidelijk geworden, ook wat de toekomst betreft heb ik nu het gevoel veel gerichter beslissingen te kunnen nemen. Ik weet nu welke zaken mij voldoening en energie zullen geven, en welke niet.

 

Mijn kerntalentenrapport ligt alvast mooi afgeprint op mijn nachtkastje, zodat ik regelmatig nog eens kan checken of ik nog wel “on track” ben ;).

 

Dankjewel Megan! Ik had dit al veel eerder moeten doen!"

— Eva P.

Business Lead

Talentcoaching

"Ik heb een gezellige babbel gehad en voelde me meteen op mijn gemak. Er wordt tijd genomen om alles tot in detail uit te spitten. Ik vond de talentcoaching echt fijn om te doen. Heel interessant om jezelf beter te leren kennen en om te weten wat je valkuilen kunnen zijn.

 

Zet een groot bord met je naam op, zodat iedereen zijn weg naar jou vindt!"

— Liesbeth D.

verpleegkundige

Talentcoaching

"Mijn vorige ervaring met coaching heeft me doen twijfelen om opnieuw in coaching te gaan.

Maar de talentcoaching bij jou was dag en nacht verschil! Op een zeer attractieve manier werden mjjn grote en kleine talenten (her)kenbaar gemaakt en bevestigd door de successen en struggles door de jaren heen.

Met deze kennis heb ik de ingrediënten om bewuster om te gaan met de uitdagingen die op mijn pad zullen komen en heb ik een rijkgevulde basis om verder te groeien in mijn carrière."

— Sam A.

Talentcoaching

"Ik leerde Megan kennen via de podcast en koos heel bewust voor haar als coach. Omwille van de afstand deden we een groot deel van het traject online, maar dit ging heel vlot. Ik ben ontwikkeld als mens, en zeker als werknemer. Ik maak veel bewuster keuzes volgens mijn waarden. Ik raad Megan absoluut als coach aan."

— Anneleen V.

Talent- & Loopbaancoaching

"Megan bracht voor mij helderheid en richting in onze 1 op 1 sessie. Vertrekkend vanuit een duidelijke theoretische basis en gerichte analyse, bracht ze een duidelijke structuur in thema’s die voor mij tot voordien nog niet altijd helder waren.

 

Op basis van de analyse kwam er een duidelijke focus in mijn talenten, waaronder sommige waarvan ik me minder of niet bewust was. Naast haar onderbouwde aanpak weet Megan erg goed de dingen aan te voelen en deze ook op heldere wijze te benoemen in gesprek. Op een manier die mij keuzes wist te doen maken in realiteit.

 

Wat ik verder een enorme meerwaarde vond, was de link die ze wist te leggen tussen wat de analyse bracht en de praktijk. Ook heel erg groot pluspunt aan samenwerken met Megan: ze vertrekt vanuit mezelf als klant, met begrip van het gehele verhaal. Megan neemt grondig de tijd om te luisteren en om zo nog grondiger ook goed te begrijpen. Een grote meerwaarde als coach voor mij."

— Laura H.

Talentcoaching

Laptop

"De talentcoaching heeft me een inzicht gegeven in waar ik moet op letten in zowel mijn professioneel als privéleven, wat mijn energiegevers en energievreters zijn. Dit is iets waar ik levenslang gebruik van kan maken en dat me zal helpen bij grote beslissingen. Megan stelde me meteen op mijn gemak en zorgde dat het een heel aangename ervaring was."

— Tine C.
studente

Talentcoaching

"Het inzicht dat ik gekregen heb in mijn kerntalenten heeft mijn ogen doen opengaan. Momenteel heb ik niet de job waarin ik mijn creatieve talenten kwijt kan. Met veel goede moed ben ik nu dus op zoek naar een job, waar ik ook energie van krijg!."

— Anja B.

Talent & Loopbaancoaching

bottom of page