Notebook and Pen
REVIEWS

wat anderen zeggen

Two Pens

"De talentcoaching was/is van onschatbare waarde voor mij. Niet alleen is het een heel fijn en aangenaam proces, de coaching brengt tot ZO VEEL inzichten. Ik snap mezelf, mijn (professionele) keuzes en mijn omgeving. Ik weet waar ik naartoe kan gaan en waar ik op moet letten om een burn-out (waar ik gevoelig voor ben) te voorkomen. Het is nog maar een aantal weken geleden, en de coaching heeft mijn leven al veranderd."

— Muriël Booms

ondernemer

Talentcoaching

"De kerntalentenanalyse (talentcoaching) is een zeer praktisch en nuttige gids om jezelf beter te verstaan en bewust keuzes te maken in het leven."

— Björn Houtmeyers

Business Analist

Talentcoaching

"Het traject heeft me echt super hard geholpen met mezelf te vinden. Ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren en mijn perfectionisme los te laten. Ik laat de controle gaan en geniet oprecht van elk moment. Mijn leven is zoveel mooier geworden en raad iedereen het zeker aan!"

— Pauline B.

studente

Perfectionismecoaching

"Megan is een coach bij wie je volledig jezelf kan zijn. Ze heeft mij met haar perfectionismecoaching geholpen om door de bomen het bos weer te zien en slaagt er als coach in om iets ‘zweverigs en ongekends’ te vertalen naar een down-to-earth aanpak die zijn vruchten afwerpt. Iets wat ik als rationele persoon nodig heb.

 

Haar perfectionismecoaching heeft mijn leven veranderd. Ik heb na 3 jaar eindelijk ontslag durven nemen van een job waar ik al jaren ongelukkig rond liep. Door de verschillende delen van mezelf te leren kennen, heb ik eindelijk de knoop durven doorhakken.

 

Ik merk ook dat ik steeds zachter ben naar mezelf toe. En dat maakt dat er ruimte ontstaat voor meer creativiteit en meer dingen die mij gelukkig maken. Ik durf nu meer springen en vertrouwen. Ik durf meer mezelf zijn en daar trots op zijn.

 

De teugels die ik voorheen strak in handen had, laat ik beetje bij beetje los. Maar het blijft een work in progress. Ik blijf de tools uit de coaching toepassen.

 

Als je mij vraagt of dat ik Megan haar perfectionismecoaching zou aanraden? Wel, dan krijg je van mij een dikke vette ja!"

— Jessica D.

Perfectionismecoaching

"Ergens begin 2021... Na een zeer turbulent jaar leek het alsof ik in een rollercoaster was beland waar geen einde aan leek te komen. Ik begon aan alles en iedereen te twijfelen, vooral aan mezelf. Ik had eindelijk de job waar ik van droomde (dacht ik) en toch voelde het niet goed. Ik legde de lat voor mezelf steeds hoger en werd steeds onzekerder als ik bij anderen bevestiging zocht maar niet kreeg. En toen belde ik met Megan. Ik deed mijn verhaal en ze kwam al snel tot de vaststelling dat er een behoorlijke perfectionist in mij schuilde, ook al was ik er steeds van overtuigd dat ik de nonchalance in hoogsteigen persoon ben.

 

Ze stelde voor om te starten met perfectionismecoaching en we legden meteen de eerste afspraak vast. Nog voor we eraan begonnen, wist ik dat ik bij Megan in de beste handen was. Ze stelde mij op mijn gemak, reikte meteen een aantal bruikbare 'handvaten' aan waarmee ik onmiddellijk aan de slag kon en al heel snel vond ik terug de rust in mezelf. Enkele maanden later sta ik opnieuw veel steviger in mijn schoenen, dankzij de coaching bij Megan. En als ik toch nog eens een moeilijk moment heb, ga ik even stil zitten, denk ik aan onze coaching sessies, en kom ik weer helemaal tot mezelf. Dus lieve Megan, duizend keer bedankt voor zoveel inzichten en voor de nieuwe kijk op mezelf!"

— Caroline D.

Perfectionismecoaching

"De coaching van Megan heeft echt enorm veel verschil voor mij gemaakt. Door haar sta ik mentaal sterker in het leven en kan ik mijn grenzen aangeven. Ik heb geleerd om te doen wat goed voor me is (en niet voor iemand anders).

 

Megan zelf is een superfijn persoon waar je echt jezelf bij kan zijn. Ze accepteert je echt voor wie je bent en dat schept meteen een vertrouwensband.

 

Als je nog twijfelt om bij Megan coaching te volgen, dan zou ik zeggen: 'Ga er gewoon voor! Je gaat er sowieso geen spijt van krijgen!'"

— Karo Lambregts

Virtual Assistant/ondernemer bij Funadmin

Perfectionismecoaching

Studio Content - Funadmin-18.webp
Working

"Megan is een topcoach! Ongelooflijk resultaat heb ik met het perfectionismetraject behaald. Bij aanvang van de coaching wist ik niet of dit voor mij de oplossing ging zijn, maar door me open te stellen en het traject te doorlopen, voelde ik mezelf veranderen. Nooit gedacht dat ik op enkele maanden tijd mijn zelfbeeld en -waardering weer kon terugvinden. Deze benadering heeft me zeer veel inzicht in mijn persoonlijkheid gegeven. En dat perfectionisme heeft eindelijk weer een realistische vorm aangenomen!

Ik ben onder de indruk van de coaching sessies die we samen hadden. Jij voelde precies aan welke wending er wanneer nodig was. Ik heb zoveel over mezelf geleerd! Een blijvende verandering :-)

Dankjewel, Megan!"

— Tina B.

Perfectionismecoaching

"Ik kwam bij Megan met een dilemma vanop mijn werk, waarbij ik zelf in cirkels bleef draaien en dus niet uit geraakte.

Tijdens de coaching ging zij dieper in op dat mentale vraagstuk en liet ze me zelf ontdekken waar het schoentje knelde. Door er samen een oefening rond te doen, besefte ik wat ik kon doen om mijn dilemma op te lossen en ervaarde ik vooral wat mij tot dan had tegen gehouden.

Megan zorgde ervoor dat ik snel tot inzicht kwam en me ook sterker voelde om met het probleem om te gaan. Ik voel me veel zelfverzekerder in mijn job!"

— Eef G.

Loopbaancoaching

"Ik heb een gezellige babbel gehad en voelde me meteen op mijn gemak. Er wordt tijd genomen om alles tot in detail uit te spitten. Ik vond de talentcoaching echt fijn om te doen. Heel interessant om jezelf beter te leren kennen en om te weten wat je valkuilen kunnen zijn.

 

Zet een groot bord met je naam op, zodat iedereen zijn weg naar jou vindt!"

— Liesbeth D.

verpleegkundige

Talentcoaching

"Mijn vorige ervaring met coaching heeft me doen twijfelen om opnieuw in coaching te gaan.

Maar de talentcoaching bij jou was dag en nacht verschil! Op een zeer attractieve manier werden mjjn grote en kleine talenten (her)kenbaar gemaakt en bevestigd door de successen en struggles door de jaren heen.

Met deze kennis heb ik de ingrediënten om bewuster om te gaan met de uitdagingen die op mijn pad zullen komen en heb ik een rijkgevulde basis om verder te groeien in mijn carrière."

— Sam A.

Talentcoaching

"Ken je dat “aha” gevoel wanneer alle puzzelstukjes ineens op zijn plaats vallen? Dat het plots allemaal duidelijk wordt? Wel dat is exact het gevoel dat ik had na de talentcoaching bij Megan. Ik begrijp nu veel beter waarom ik tijdens mijn studieloopbaan bepaalde (op het eerste zicht onsamenhangende) keuzes gemaakt hebt, waarom bepaalde jobs in het verleden gewoon "niet juist" aanvoelden ondanks dat ik er wel goed in was, of waarom ik na bepaalde activiteiten vol energie of helemaal "leeg" thuiskom. It all makes sense now :).

 

En niet alleen naar het verleden toe zijn mij veel zaken duidelijk geworden, ook wat de toekomst betreft heb ik nu het gevoel veel gerichter beslissingen te kunnen nemen. Ik weet nu welke zaken mij voldoening en energie zullen geven, en welke niet.

 

Mijn kerntalentenrapport ligt alvast mooi afgeprint op mijn nachtkastje, zodat ik regelmatig nog eens kan checken of ik nog wel “on track” ben ;).

 

Dankjewel Megan! Ik had dit al veel eerder moeten doen!"

— Eva P.

Business Lead

Talentcoaching

"Megan bracht voor mij helderheid en richting in onze 1 op 1 sessie. Vertrekkend vanuit een duidelijke theoretische basis en gerichte analyse, bracht ze een duidelijke structuur in thema’s die voor mij tot voordien nog niet altijd helder waren.

 

Op basis van de analyse kwam er een duidelijke focus in mijn talenten, waaronder sommige waarvan ik me minder of niet bewust was. Naast haar onderbouwde aanpak weet Megan erg goed de dingen aan te voelen en deze ook op heldere wijze te benoemen in gesprek. Op een manier die mij keuzes wist te doen maken in realiteit.

 

Wat ik verder een enorme meerwaarde vond, was de link die ze wist te leggen tussen wat de analyse bracht en de praktijk. Ook heel erg groot pluspunt aan samenwerken met Megan: ze vertrekt vanuit mezelf als klant, met begrip van het gehele verhaal. Megan neemt grondig de tijd om te luisteren en om zo nog grondiger ook goed te begrijpen. Een grote meerwaarde als coach voor mij."

— Laura H.

Talentcoaching

Laptop

"De talentcoaching heeft me een inzicht gegeven in waar ik moet op letten in zowel mijn professioneel als privéleven, wat mijn energiegevers en energievreters zijn. Dit is iets waar ik levenslang gebruik van kan maken en dat me zal helpen bij grote beslissingen. Megan stelde me meteen op mijn gemak en zorgde dat het een heel aangename ervaring was."

— Tine C.
studente

Talentcoaching

"Het inzicht dat ik gekregen heb in mijn kerntalenten heeft mijn ogen doen opengaan. Momenteel heb ik niet de job waarin ik mijn creatieve talenten kwijt kan. Met veel goede moed ben ik nu dus op zoek naar een job, waar ik ook energie van krijg!."

— Anja B.
bediende

Loopbaancoaching

Talentcoaching