Notebook and Pen
REVIEWS

wat anderen zeggen

Two Pens

"De kerntalentenanalyse was/is van onschatbare waarde voor mij. Niet alleen is het een heel fijn en aangenaam proces, de analyse brengt tot ZO VEEL inzichten. Ik snap mezelf, mijn (professionele) keuzes en mijn omgeving. Ik weet waar ik naartoe kan gaan en waar ik op moet letten om een burn-out (waar ik gevoelig voor ben) te voorkomen. Het is nog maar een aantal weken geleden, en de analyse heeft mijn leven al veranderd."

— Muriël Booms

ondernemer

Kerntalentenanalyse

"De kerntalentenanalyse is een zeer praktisch en nuttige gids om jezelf beter te verstaan en bewust keuzes te maken in het leven."

— Björn Houtmeyers

Business Analist

Kerntalentenanalyse

"Het traject heeft me echt super hard geholpen met mezelf te vinden. Ik heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren en mijn perfectionisme los te laten. Ik laat de controle gaan en geniet oprecht van elk moment. Mijn leven is zoveel mooier geworden en raad iedereen het zeker aan!"

— Pauline B.

studente

Perfectionismecoaching

"Megan is een coach bij wie je volledig jezelf kan zijn. Ze heeft mij met haar perfectionismecoaching geholpen om door de bomen het bos weer te zien en slaagt er als coach in om iets ‘zweverigs en ongekends’ te vertalen naar een down-to-earth aanpak die zijn vruchten afwerpt. Iets wat ik als rationele persoon nodig heb.

 

Haar perfectionismecoaching heeft mijn leven veranderd. Ik heb na 3 jaar eindelijk ontslag durven nemen van een job waar ik al jaren ongelukkig rond liep. Door de verschillende delen van mezelf te leren kennen, heb ik eindelijk de knoop durven doorhakken.

 

Ik merk ook dat ik steeds zachter ben naar mezelf toe. En dat maakt dat er ruimte ontstaat voor meer creativiteit en meer dingen die mij gelukkig maken. Ik durf nu meer springen en vertrouwen. Ik durf meer mezelf zijn en daar trots op zijn.

 

De teugels die ik voorheen strak in handen had, laat ik beetje bij beetje los. Maar het blijft een work in progress. Ik blijf de tools uit de coaching toepassen.

 

Als je mij vraagt of dat ik Megan haar perfectionismecoaching zou aanraden? Wel, dan krijg je van mij een dikke vette ja!"

— Jessica D.

Perfectionismecoaching

Ergens begin 2021... Na een zeer turbulent jaar leek het alsof ik in een rollercoaster was beland waar geen einde aan leek te komen. Ik begon aan alles en iedereen te twijfelen, vooral aan mezelf. Ik had eindelijk de job waar ik van droomde (dacht ik) en toch voelde het niet goed. Ik legde de lat voor mezelf steeds hoger en werd steeds onzekerder als ik bij anderen bevestiging zocht maar niet kreeg. En toen belde ik met Megan. Ik deed mijn verhaal en ze kwam al snel tot de vaststelling dat er een behoorlijke perfectionist in mij schuilde, ook al was ik er steeds van overtuigd dat ik de nonchalance in hoogsteigen persoon ben.

 

Ze stelde voor om te starten met perfectionismecoaching en we legden meteen de eerste afspraak vast. Nog voor we eraan begonnen, wist ik dat ik bij Megan in de beste handen was. Ze stelde mij op mijn gemak, reikte meteen een aantal bruikbare 'handvaten' aan waarmee ik onmiddellijk aan de slag kon en al heel snel vond ik terug de rust in mezelf. Enkele maanden later sta ik opnieuw veel steviger in mijn schoenen, dankzij de coaching bij Megan. En als ik toch nog eens een moeilijk moment heb, ga ik even stil zitten, denk ik aan onze coaching sessies, en kom ik weer helemaal tot mezelf. Dus lieve Megan, duizend keer bedankt voor zoveel inzichten en voor de nieuwe kijk op mezelf!

— Caroline D.

Perfectionismecoaching

Working

"Ik kwam bij Megan met een dilemma vanop mijn werk, waarbij ik zelf in cirkels bleef draaien en dus niet uit geraakte.

Tijdens de coaching ging zij dieper in op dat mentale vraagstuk en liet ze me zelf ontdekken waar het schoentje knelde. Door er samen een oefening rond te doen, besefte ik wat ik kon doen om mijn dilemma op te lossen en ervaarde ik vooral wat mij tot dan had tegen gehouden.

Megan zorgde ervoor dat ik snel tot inzicht kwam en me ook sterker voelde om met het probleem om te gaan. Ik voel me veel zelfverzekerder in mijn job!"

— Eef G.

Loopbaancoaching

"Ik heb een gezellige babbel gehad en voelde me meteen op mijn gemak. Er wordt tijd genomen om alles tot in detail uit te spitten. Ik vond de kerntalentenanalyse echt fijn om te doen. Heel interessant om jezelf beter te leren kennen en om te weten wat je valkuilen kunnen zijn.

 

Zet een groot bord met je naam op, zodat iedereen zijn weg naar jou vindt!"

— Liesbeth D.

verpleegkundige

Kerntalentenanalyse

"Mijn vorige ervaring met coaching heeft me doen twijfelen om opnieuw in coaching te gaan.

Maar de kerntalentenanalyse bij jou was dag en nacht verschil! Op een zeer attractieve manier werden mjjn grote en kleine talenten (her)kenbaar gemaakt en bevestigd door de successen en struggles door de jaren heen.

Met deze kennis heb ik de ingrediënten om bewuster om te gaan met de uitdagingen die op mijn pad zullen komen en heb ik een rijkgevulde basis om verder te groeien in mijn carrière."

— Sam A.

Kerntalentenanalyse

"Megan bracht voor mij helderheid en richting in onze 1 op 1 sessie. Vertrekkend vanuit een duidelijke theoretische basis en gerichte analyse, bracht ze een duidelijke structuur in thema’s die voor mij tot voordien nog niet altijd helder waren.

 

Op basis van de analyse kwam er een duidelijke focus in mijn talenten, waaronder sommige waarvan ik me minder of niet bewust was. Naast haar onderbouwde aanpak weet Megan erg goed de dingen aan te voelen en deze ook op heldere wijze te benoemen in gesprek. Op een manier die mij keuzes wist te doen maken in realiteit.

 

Wat ik verder een enorme meerwaarde vond, was de link die ze wist te leggen tussen wat de analyse bracht en de praktijk. Ook heel erg groot pluspunt aan samenwerken met Megan: ze vertrekt vanuit mezelf als klant, met begrip van het gehele verhaal. Megan neemt grondig de tijd om te luisteren en om zo nog grondiger ook goed te begrijpen. Een grote meerwaarde als coach voor mij."

— Laura H.

Kerntalentenanalyse

Laptop

"De kerntalentenanalyse heeft me een inzicht gegeven in waar ik moet op letten in zowel mijn professioneel als privéleven, wat mijn energiegevers en energievreters zijn. Dit is iets waar ik levenslang gebruik van kan maken en dat me zal helpen bij grote beslissingen. Megan stelde me meteen op mijn gemak en zorgde dat het een heel aangename ervaring was."

— Tine C.
studente

Kerntalentenanalyse