top of page
Notebook and Fountain Pen
REVIEWS

wat anderen zeggen

Om een beeld te vormen van de coaching, kan het zinvol zijn om de ervaringen van anderen te lezen die jou voorgingen en een coachingtraject volgden bij House of Coaching.

Om de kwaliteit van mijn dienstverlening te waarborgen, volg ik geregeld bijscholingen én neem ik de feedback ter harte van diegene die er echt toe doet: jij, de klant, de coachee.

Snuister dus gerust door de reviews op deze pagina en mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust via het contactformulier!

Perfectionismecoaching | Jessica D.

Megan is een coach bij wie je volledig jezelf kan zijn. Ze heeft mij met haar perfectionismecoaching geholpen om door de bomen het bos weer te zien en slaagt er als coach in om iets ‘zweverigs en ongekends’ te vertalen naar een down-to-earth aanpak die zijn vruchten afwerpt. Iets wat ik als rationele persoon nodig heb.

 

Haar perfectionismecoaching heeft mijn leven veranderd. Ik heb na 3 jaar eindelijk ontslag durven nemen van een job waar ik al jaren ongelukkig rond liep. Door de verschillende delen van mezelf te leren kennen, heb ik eindelijk de knoop durven doorhakken.

 

Ik merk ook dat ik steeds zachter ben naar mezelf toe. En dat maakt dat er ruimte ontstaat voor meer creativiteit en meer dingen die mij gelukkig maken. Ik durf nu meer springen en vertrouwen. Ik durf meer mezelf zijn en daar trots op zijn.

 

De teugels die ik voorheen strak in handen had, laat ik beetje bij beetje los. Maar het blijft een work in progress. Ik blijf de tools uit de coaching toepassen.

 

Als je mij vraagt of dat ik Megan haar perfectionismecoaching zou aanraden? Wel, dan krijg je van mij een dikke vette ja!

Perfectionismecoaching | Tina B.

Megan is een topcoach! Ongelooflijk resultaat heb ik met het perfectionismetraject behaald. Bij aanvang van de coaching wist ik niet of dit voor mij de oplossing ging zijn, maar door me open te stellen en het traject te doorlopen, voelde ik mezelf veranderen. Nooit gedacht dat ik op enkele maanden tijd mijn zelfbeeld en -waardering weer kon terugvinden. Deze benadering heeft me zeer veel inzicht in mijn persoonlijkheid gegeven. En dat perfectionisme heeft eindelijk weer een realistische vorm aangenomen!

Ik ben onder de indruk van de coaching sessies die we samen hadden. Jij voelde precies aan welke wending er wanneer nodig was. Ik heb zoveel over mezelf geleerd! Een blijvende verandering :-)

Dankjewel, Megan!

Perfectionisme- & Talentcoaching | Stijn L. | Sales Manager

Door een nieuwe wending in mijn professionele carrière trad ik uit mijn comfortzone, wat zorgde voor een golf van onzekerheid en faalangst. De drang om het goed te willen doen en de angst om niet te slagen.

 

Perfectionismecoaching heeft mij geleerd om hier mee te leren omgaan en heeft mij ook geleerd dat een groot stuk van mijn bezorgdheden gebaseerd zijn op indrukken en insinuaties maar geen feiten. Kortom zorgen maken voor niets.

 

Vervolgens hebben we ook de kerntalentenanalyse mee opgenomen in mijn traject. De blauwdruk van wie "ik" ben... geweldig... deze analyse vertelde mij precies wie ik ben. Wat zijn mijn kerntalenten en hoe pas ik deze het best toe in het dagelijkse leven. Wat zijn mijn energiegevers en energievreters. Confronterend maar ook bevestigend, opluchtend en gewoon leuk om te lezen wie ik ben. Bevestiging van wat je deels wel weet... of waar je toch niet helemaal zeker van bent... kortom fantastisch! Dit gaat mij nog vaak helpen zowel op privé als op professioneel vlak. Thanks Megan!

Perfectionismecoaching | Caroline D.

Ergens begin 2021... Na een zeer turbulent jaar leek het alsof ik in een rollercoaster was beland waar geen einde aan leek te komen. Ik begon aan alles en iedereen te twijfelen, vooral aan mezelf. Ik had eindelijk de job waar ik van droomde (dacht ik) en toch voelde het niet goed. Ik legde de lat voor mezelf steeds hoger en werd steeds onzekerder als ik bij anderen bevestiging zocht maar niet kreeg. En toen belde ik met Megan. Ik deed mijn verhaal en ze kwam al snel tot de vaststelling dat er een behoorlijke perfectionist in mij schuilde, ook al was ik er steeds van overtuigd dat ik de nonchalance in hoogsteigen persoon ben.

 

Ze stelde voor om te starten met perfectionismecoaching en we legden meteen de eerste afspraak vast. Nog voor we eraan begonnen, wist ik dat ik bij Megan in de beste handen was. Ze stelde mij op mijn gemak, reikte meteen een aantal bruikbare 'handvaten' aan waarmee ik onmiddellijk aan de slag kon en al heel snel vond ik terug de rust in mezelf. Enkele maanden later sta ik opnieuw veel steviger in mijn schoenen, dankzij de coaching bij Megan. En als ik toch nog eens een moeilijk moment heb, ga ik even stil zitten, denk ik aan onze coaching sessies, en kom ik weer helemaal tot mezelf. Dus lieve Megan, duizend keer bedankt voor zoveel inzichten en voor de nieuwe kijk op mezelf!

Loopbaan- & Talentcoaching | Eva P. | Business Lead

Ken je dat “aha” gevoel wanneer alle puzzelstukjes ineens op zijn plaats vallen? Dat het plots allemaal duidelijk wordt? Wel dat is exact het gevoel dat ik had na de talentcoaching bij Megan. Ik begrijp nu veel beter waarom ik tijdens mijn studieloopbaan bepaalde (op het eerste zicht onsamenhangende) keuzes gemaakt hebt, waarom bepaalde jobs in het verleden gewoon "niet juist" aanvoelden ondanks dat ik er wel goed in was, of waarom ik na bepaalde activiteiten vol energie of helemaal "leeg" thuiskom. It all makes sense now :).

 

En niet alleen naar het verleden toe zijn mij veel zaken duidelijk geworden, ook wat de toekomst betreft heb ik nu het gevoel veel gerichter beslissingen te kunnen nemen. Ik weet nu welke zaken mij voldoening en energie zullen geven, en welke niet.

 

Mijn kerntalentenrapport ligt alvast mooi afgeprint op mijn nachtkastje, zodat ik regelmatig nog eens kan checken of ik nog wel “on track” ben ;).

 

Dankjewel Megan! Ik had dit al veel eerder moeten doen!

Loopbaan- & Talentcoaching | Laura H.

Megan bracht voor mij helderheid en richting in onze 1 op 1 sessie. Vertrekkend vanuit een duidelijke theoretische basis en gerichte analyse, bracht ze een duidelijke structuur in thema’s die voor mij tot voordien nog niet altijd helder waren.

 

Op basis van de analyse kwam er een duidelijke focus in mijn talenten, waaronder sommige waarvan ik me minder of niet bewust was. Naast haar onderbouwde aanpak weet Megan erg goed de dingen aan te voelen en deze ook op heldere wijze te benoemen in gesprek. Op een manier die mij keuzes wist te doen maken in realiteit.

 

Wat ik verder een enorme meerwaarde vond, was de link die ze wist te leggen tussen wat de analyse bracht en de praktijk. Ook heel erg groot pluspunt aan samenwerken met Megan: ze vertrekt vanuit mezelf als klant, met begrip van het gehele verhaal. Megan neemt grondig de tijd om te luisteren en om zo nog grondiger ook goed te begrijpen. Een grote meerwaarde als coach voor mij.

Loopbaan- & Talentcoaching | Sam A.

Mijn vorige ervaring met coaching heeft me doen twijfelen om opnieuw in coaching te gaan.

Maar de talentcoaching bij jou was dag en nacht verschil! Op een zeer attractieve manier werden mjjn grote en kleine talenten (her)kenbaar gemaakt en bevestigd door de successen en struggles door de jaren heen.

Met deze kennis heb ik de ingrediënten om bewuster om te gaan met de uitdagingen die op mijn pad zullen komen en heb ik een rijkgevulde basis om verder te groeien in mijn carrière.

EEN AANTAL TEVREDEN KLANTEN.

D'Ieteren Automotive
Duvel
Nestlé
Academics for Companies (AFC)
Planet Talent
Funadmin
bottom of page